New Year

hallå, sitter hos marie och skriver årets sista inlägg. det blír dock ingen sammanfattning av året, är för lat hehe. det jag kan säga är att jag hoppas nästa år blir bättre.  :)

GOTT NYTT ÅR!

bort med julfläsket

äntligen, äntligen var jag och tränade! var på spinning med anna idag. galet jobbigt men välbehövt!

på eftermiddagen har jag övningskört bort fram och tillbaka till länna där vi fyllde på matförråden på citygross. nu ska jag kolla på "the english patient" som går på tv. :)

en till bild på min lugg


oops

hoppsan. jag slant visst med saxen.


julafton

det blev inte så många bilder från julafton (tyvärr) förutom på mig själv. hehe. de va lite roligt när jag kolla igenom kameran faktiskt, den enda bild som inte var på mig själv var skymd av någons (inte jag!) tumme. bra jobbat liksom xD

jag hade på mig en klänning och en julig kofta, typ. dagen till ära hade jag dessutom smink. i know, helt otroligt för er som ser mig i skolan. såg ut så här i alla fall.



GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

she´s alive

jag tänkte göra ett litet "hej-jag-lever" inlägg bara, fast man egentligen borde va typ död efter all julmat som jag proppat i mig nu under två dagar. jaja mysigt har det varit, fullt hus hade vi och det är alltid trevligt.

kan även upplysa er om att jag bl.a. fick väskan (se önskelista) i julklapp! :D lycka! att materialism kan vara så tillfredställande...

förutom att jag nu är sockerberoende igen har jag även dragit på mig en annan dålig vana över julen, sena uppetider! är det bara jag som får dåligt samvete av att vara uppe sent och sova bort halva nästa dag? "det är ju faktiskt en dag imorgon också" tänker jag nu när jag sitter här kl. tio i 2 på natten. herregud. får man ens säga så? inte okej.

haha tror det blev ett litet negativt inlägg. de va ju synd för jag känner mig ganska glad.

ja, det gör jag. ganska glad.

:)

fysik fokus

det är lördag kväll. jag är sjutton år. jag pluggar fysik. eller... försöker plugga fysik

hat-kärlek?








nej, låt er inte luras av de här kärleksfulla bilderna. det är bara hat.

hear the djungel drum

jag har tråkigt, jag hatar fysik och jag har en djungel-tröja








önskelista

såg att nadja visade upp sin önskelista. det såg så fint ut så jag tänkte att jag också skulle visa den som jag knåpat ihop i år :)



update

fick klagomål från anna över att jag inte har uppdaterat på ett tag. har en bra förklaring faktiskt. jävla com hem som inte funkar! varken telefon eller internet har funkat, så jag har levt i celibat i över en vecka nu. just nu är internet igång (fantastiskt!) men kan när som helst lägga av igen. passar därför på att flika in ett litet inlägg.

igår (lördag) var mamma och pappa på fest. jag var hemma (förvånad, någon?). som tur var hade jag sällskap av anna som sov här! vi åt massa mat och såg på harry potter och halvblodsprinsen.

idag väntar en svenska uppgift som ska vara färdig på måndag. har haft säkert tre veckor på mig, jag började igår. smart där. efter som internet inte funkade heller (!!!) satt jag och skrev på pappas jobb i tre timmar.

ska jag lägga in nån bild också kanske? äh, jag orkar inte :)
puss o hej

RSS 2.0