bamse

hellu! trevligt med fredag, även om helgen innebär kemiplugg och svenska tal. månadens bamse tidning har precis kommit. lina prenumerar, jag läser.

nu ska jag ta en ägg macka och en kopp te och läsa lite bamse!

cuando

till dig anna xD




söndag

söndag! ska träffa nadja och julia på stan för en fika om en stund. just nu upptäckte jag att min data hade inbyggd webcam. kul!


sommar

egentligen längtar jag inte till sommaren. vill ha jul, snö och lussebullar! men visst har det varit en härlig sommar, kolla bara bilderna jag hittade...


Det började bra med skolavslutning


Träffade Alice på landet...

och var uppe hela natten


Gick prommenader...


och badade


Var i Skåne...


med familjen


Var i Sunne hos Anna


Enda gången det var sol på hela sommaren där


Majan var där!


Blidö med Nadja och Julia


Härliga utflykter...


och mycket skratt!


öppen

HELT UNDERBART! har precis borstat tänderna i en kvart.

så här stor öppning kan jag nu åstakomma. lite stelt kanske och inte så mycket att komma med. men herre gud vad fantastiskt det är!





varning

det här blir ett kort inlägg

imorgon händer det. min mun öppnas för att aldrig mer kunna stängas igen.

livets små glädje ämnen

igår provade jag ett par gamla jeans som jag trodde var för små, men det var dom inte! då blev jag glad :)

har precis dushat och målat naglarna. sitter och dricker ett glas mixat päron med pressad apelsin. guda gott! det enda som gnager på mitt samvete är biologin. men det löser sig!

så här ser jag ut just nu förresten






no make-up och tjockis lår är grejen ;)

toothpaste kisses









haha är är några riktiga töntbilder! men jag gillar min randiga tröja. :)

igår vart en knasig kväll! jag skulle ju då följa med anna och flurran på bio och se inglorious basterds. men så blev det inte. eftersom filmen gått så länge på bio tänkte vi att vi inte behövde boka. först var vi på söderbion, sedan åkte vi till hötorget. där fanns inga bra filmer, inga platser heller för den delen. gick istället till saga och rigoletto på kungsgatan, samma visa där.

så vi åkte till anna i kärran (kärrtorp ^^) och hyrde film. först gick vi bort till lilla konsum men där var filmuthyrningen stängd. då gick var vi tvungna att gå tillbaka till tunnelbanan där det låg en filmuthyrning som hade öppet till elva. kan ju också tillägga att smart som jag är hade jag tygskor som var plaskvåta.

kl. 22 satte vi tillslut på benjamin buttons. hade inte sett den förut, snacka om att ha missat nått! den var såå bra. grät så klart på slutet också. mysigt värre!

kaffe

har varit sugen på kaffe i flera dagar nu (vilket händer ungefär varannan månad). har precis, med nöd och näppe, gjort mig en kaffe latte. alldeles själv! är ju en hel vetenskap.

nu ska jag sätta mig och plugga retorik inför talanalysen på måndag, blöö.

sen ska jag på bio med anna. wiiie!

dött

ja de har ju inte direkt varit livat här i bloggen. har dock en mycket bra förklaring som stavas s-k-o-l-a. har även kört lite bil :) tillochmed ute i trafiken, hehe livsfara typ. det blir ett kort inlägg då jag bara tänkte säga hej till er.

hej!

nu ska jag sova ut, börjar kl 10 imorn. pussi!

olé

här kommer lite bilder från emmas birthday party! super trevlig kväll med pinata, gudomlig hemgjord glass och prat!


Anna var där!


Jag och Marie


Resultatet av pinatan.


Mic, Andrea och Juli!


"Åh så blir det korv med bröd igen!"


Birthdaykid herself


Juli and Mic


Paket!


söta Nadja

kaktus

Igår kom jag hem runt midnatt efter en supertrevlig mexico-kväll hos emma! alla hade så bra klädidéer, bland annat så var julia svininfluensan (haha), nadja var mayaindian och marie var flaggan. själv var jag en kaktus. tänkte visa vad jag hade på mig. lägger upp bilder från kvällen senare idag!

kaktusen på linnet har jag ritat på paint och sedan skrivit ut på nått specialpapper. blev ganska bra ändå. lite lagom pyssligt så där.








mexico

ja, de va inte mycket med bloggande från min sida den här veckan. orsaken stavas matteprov. alltid lika kul. nästa vecka blir förhoppnigsvis lite lugnare!

funderar på att unna mig en helt pluggfri helg. skönt! nu ska jag åka in till stan en stund. ska ju fira emma ikväll, som äntligen är lika gammal som oss andra ;). det är mexico tema och jag har lite panik över klädseln. får se om jag hittar nått i stan.

kul blir i alla fall! :D


lika

kände att det saknas en bild på mig nu, slänger upp den här som jag tog i helgen. såg att jag var väldigt lik lina!



Bad

första skoldagarna på tre veckor är aldrig roligt. börjar lite sådär lätt med att gå 8 till 4 på måndagar. känns dessutom som att jag har massa saker att göra. varav de flesta är svenska c uppgifter. ett tips; läs inte svenska c!

idag när jag kom hem tog jag ett bad. jag brukar egentligen inte gilla att bada, sitter man för länge är det nämligen som att sitta i sitt eget navelludd. inte så trevligt alltså. men idag var det skönt!



gud vilket meningslöst inlägg det här blev, men nu har ni 8 läsare åtminstone något att läsa ;)

övningskörning

har precis övningskört med pappsen. det är så himla kul! man blir så glad när det går bra. lärde mig att backa idag. jag körde baklänges runt, runt och mellan flera bilar. de är nästan så att man vrider nacken ur led. haha.


RSS 2.0